Kerstmenu 2018, 1e en 2e kerstdag
- 18.00
-
event ends:
26 Dec 2018
Voorgerecht
Salade van gerookte kip, bacon, geitenkaas en stoof peertjes met een lichte vijgen dressing
of
Salade van gerookte forel, gemarineerde gamba’s, appel en druiven met een mosterd dressing
Tussengerechten
Heldere ossenstaartsoep met een dakje van room, geserveerd met een fleuron
Spoom, een champagnecocktail met bloedsinaasappel en lychees
Hoofdgerecht
Combinatie van tournedos en zacht gegaarde runder sukade, geserveerd in eigen jus met gegrilde groenten en aardappel rösti
of
Combinatie van hertenbiefstuk met hazenrug, een saus van rode wijn en port, geserveerd met pompoen en cranberry compote
of
Kabeljauwhaas met een bouillabaisse van schaal- en schelpdieren, geserveerd met aardappel crème, zeekraal en gepofte tomaatjes
Nagerecht
Dessert buffet, een ruime keuze aan diverse soorten ijs en bavarois
Keuze uit koffie of thee, geserveerd met huisgemaakte bonbons
Allergenen of andere dieetwensen kun u altijd met ons overleggen
Prijs p.p €52.50
Reserveren noodzakelijk
020-6950855